1. Etusivu
  2. Artikkelit
  3. GNP Energy uudistui – tutustu Hehkuun

GNP Energy uudistui – tutustu Hehkuun

GNP Energy on uudistunut ja toimii jatkossa nimellä Hehku Energia. Uudistus ei vaikuta nykyisiin asiakkaisiimme, vaan sopimukset ja sähköntoimitus jatkuu normaalisti.

GNP Energy on nyt Hehku Energia tai tuttavallisemmin Hehku.  

GNP Energyn konsernitasolla on tehty uudelleenjärjestelyjä, joiden seurauksena konsernin pohjoismaiset tytäryhtiöt toimivat jatkossa vahvemmin paikallisesti omalla kotimarkkinallaan ja lähempänä asiakkaitaan. Tämän seurauksena myös Suomen tytäryhtiö päätyi uudistamaan brändinsä paremmin suomalaiselle markkinalle sopivaksi.

Palaamme suomalaisille juurillemme

Uudistuksen myötä palaamme kotimaisille juurillemme lähemmäs suomalaisia asiakkaita. 

Olemme olleet vuodesta 2012 lähtien osa norjalaista GNP Energy -konsernia. Konsernin sisällä on järjestetty toimintoja uudelleen ja päätetty samalla tuoda pohjoismaiset tytäryhtiöt lähemmäksi paikallisia markkinoita. 

Hehku on oppaasi sähköasioissa

Uusi nimi ja brändi Hehku kuvastaa luottamusta, ihmisläheisyyttä ja lämpöä, jota pyrimme tuomaan sähkömarkkinalle. Panostamme ennen kaikkea laadukkaaseen, opastavaan ja helposti tavoitettavaan asiakaspalveluun. 

Viime ajat ovat olleet sähköalalla haastavia ja luottamus sähköyhtiöitä kohtaan on horjunut. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin paikallisesti, rakentaa luottamusta ja vaalia kestäviä asiakassuhteita.

Tavoitteena vahvistaa tunnettuutta ja kasvaa Suomessa

Olemme toimineet Suomen energiamarkkinalla jo vuodesta 2010 lähtien, ja brändiuudistuksen myötä tuomme kotimaisen historiamme ja asiantuntijuutemme paremmin näkyväksi myös asiakkaillemme. 

Tavoitteenamme on vahvistaa tunnettuuttamme ja asemaamme kotimaisella sähkömarkkinalla. Tällä hetkellä palvelemme jo yli 25 000 yksityis- ja yritysasiakasta Suomessa ja odotamme määrän kasvavan entisestään sekä vuonna 2023 että pidemmällä aikavälillä.

Uudistus ei vaikuta nykyisiin asiakkaisiimme

Uudistus ei vaikuta nykyisiin asiakkaisiimme. Asiakkaidemme sähkösopimukset pysyvät ennallaan ja sähköntoimitus jatkuu täysin normaalisti. 

Jos sinulla on ollut sähkösopimus GNP Energy Finlandin kanssa, jatkuu se katkeamatta uuden Hehku Energian sopimuksena. 

  • Jos sinulla on aktivoitu e-lasku, jatkuu sen tilaus normaalisti. Laskutuskumppanimme on Nordfin Capital, eli e-lasku tulee heidän nimissään.
  • Voit edelleen kirjautua entiseen tapaan myös Minun sivuni -portaaliin

Kysyttävää? 

Jos jokin jäi askarruttamaan, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.