1. Etusivu
  2. Hehku yrityksenä

Hehku yrityksenä

Me olemme Hehku

Hehku on kotimainen sähköyhtiö, joka on perustettu Helsingissä vuonna 2010. Keväällä 2023 yritysjärjestelyjen seurauksena syntyi uudistunut Hehku Energia (tuttavallisemmin vain Hehku). Palvelemme sekä kuluttajia että yrityksiä koko Suomen alueella.

Hehku tuo sähkömarkkinalle turvaa ja huolettomuutta. Panostamme laadukkaaseen ja helposti tavoitettavaan asiakaspalveluun. Tavoitteemme on neuvoa ja opastaa kuluttajia ja yrityksiä kaikissa sähköön liittyvissä kysymyksissä ja auttaa asiakkaita valitsemaan parhaat energiaratkaisut. Haluamme olla Suomen avuliain sähkökumppani.

Olisiko aika hankkia parempi sähkösopimus? Ota meihin yhteyttä tai tutustu sähkösopimuksiimme.

55 000

asiakasta Suomessa

20

työntekijää Helsingissä

10+

vuotta kokemusta energia-alalta

Miksi valita Hehku?

Asiantunteva ja opastava asiakaspalvelu

Selkeät sopimukset ja läpinäkyvä hinnoittelu

Yli vuosikymmenen kokemus energia-alalta

Tule meille töihin

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä avoin hakemus.

Katso avoimet paikat

Toimintaamme ohjaavat arvot

Apu ja tuki

Meitä ohjaa aito halu auttaa, neuvoa ja opastaa asiakkaitamme. Auttamishalu näkyy myös tiimimme arjessa valmiutena auttaa työkavereita ja ratkoa haasteita yhdessä.

Läpinäkyvyys

Toimintamme ja viestintämme on mahdollisimman läpinäkyvää niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Pyrimme aina perustelemaan toimintatapamme ja päätökset läpinäkyvästi.

Avoimuus

Avoimuus ilmenee toiminnassamme monin eri tavoin: sekä viestinnän ja toiminnan avoimuutena että ajattelun avoimuutena. Olemme avoimia uusille ideoille – Hehkulla ei kangistuta vanhoihin kaavoihin.

Kestävyys

Katsomme toimintaamme pitkällä tähtäimellä: miten voimme tarjota hyvää palvelua myös tulevaisuudessa? Päätökset ovat kestäviä, ja tekemisessä säilyy aina selkeä punainen lanka.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Neuvomme sinua kaikissa arjen energia-asioissa.

Löydä vastaus Usein kysytyistä kysymyksistä

  [email protected]
  09 6898 8780

Asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 8-16.