1. Home
  2. Hehku
  3. About us

We are Hehku

Hehku Energia is a Finnish electricity retailer originally founded in Helsinki in 2010. After changes in company structure and ownership, in spring 2023 we relaunched under the new brand Hehku. We supply energy across Finland to households and businesses.

Hehku is Finnish and means glow. With our best-in-class customer support, we radiate warmth and trust. We are your guide in all your energy quetions, whether it's your home or business that needs power. With Hehku, you can rest assured that you'll get the best possible energy solutions.

Time for a new energy contract? Get in touch or learn more about our electricity contracts.

50 000

customers in Finland

20

employees in Helsinki

2010

founded, 2023 rebranded

Why choose Hehku

Expert assistance and guidance from our best-in-class customer support

Simple electricity contracts with transparent pricing

Over a decade of experience in the Finnish energy industry

Toimintaamme ohjaavat arvot

Apu ja tuki

Meitä ohjaa aito halu auttaa, neuvoa ja opastaa asiakkaitamme. Auttamishalu näkyy myös tiimimme arjessa valmiutena auttaa työkavereita ja ratkoa haasteita yhdessä.

Läpinäkyvyys

Toimintamme ja viestintämme on mahdollisimman läpinäkyvää niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Pyrimme aina perustelemaan toimintatapamme ja päätökset läpinäkyvästi.

Avoimuus

Avoimuus ilmenee toiminnassamme monin eri tavoin: sekä viestinnän ja toiminnan avoimuutena että ajattelun avoimuutena. Olemme avoimia uusille ideoille – Hehkulla ei kangistuta vanhoihin kaavoihin.

Kestävyys

Katsomme toimintaamme pitkällä tähtäimellä: miten voimme tarjota hyvää palvelua myös tulevaisuudessa? Päätökset ovat kestäviä, ja tekemisessä säilyy aina selkeä punainen lanka.

Questions?

Contact our customer support. We help and guide you in all your energy questions.

Find your answer in the FAQs.

  [email protected]
  09 6898 8780

Our phone service is open Monday-Friday 9-16.